malgratcomunicacio.cat

En directe


Organitzen un concurs per engalanar carrers per la festa major de Sant Roc

La Regidoria de Cultura i Festes organitza el 1r Concurs d'engalanar carrers per la festa major de Sant Roc. Els carrers del poble interessats a participar-hi s'han d'inscriure entre avui i el 22 de juliol al Centre Cívic o a l'Ajuntament. El 5 d'agost es farà públic el veredicte i el premi serà un pernil i tres caixes de cava.Publicat:
04-07-2016 / 10:25:39
Actualitzat:
20-06-2016 / 13:07:26

Qualsevol carrer del poble pot participar en el 1r Concurs, que consisteix a decorar la via pública amb motius de la festa major de Sant Roc. Hi ha llibertat per triar la decoració amb els elements que es creguin convenients. Els carrers hauran de ser engalanats a partir del 31 de juliol i el veredicte es farà públic el 5 d'agost, just abans del pregó d'inici de la festa major de Sant Roc. Es valorarà l'originalitat i la creativitat del disseny, així com l'ús d'elements típics de Malgrat de Mar. 

El carrer guanyador rebrà un distintiu que l'acreditarà com a tal, així com un pernil i tres caixes de cava. Les inscripcions per participar en el concurs es poden formalitzar al Centre Cívic -carrer del Segre, 1- o a l'Ajuntament -carrer del Carme, 30- entre avui i el 22 de juliol. Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 761 98 13 o bé per correu electrònic cultura@ajmalgrat.cat.

El regidor de Cultura i Festes, Albert Cuní, ha explicat que l'objectiu és fomentar la participació i la implicació a la festa major. "Volem donar color i crear interacció entre la gent del poble en un procés creatiu", ha afegit el regidor. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits