malgratcomunicacio.cat

En directe

El PSC de Malgrat ha fet campanya al mercat setmanal dels dijous.

El PSC fa campanya amb Assumpta Escarp al mercat setmanal de Malgrat

Assumpta Escarp, secretària d'organització del Partit dels Socialistes de Catalunya, ha visitat aquest dijous el mercat setmanal de Malgrat de Mar per fer campanya per a les properes eleccions generals, que tindran lloc el 26 de juny. L'han acompanyada l'alcalde socialista Joan Mercader, tots els regidors del PSC de l'Ajuntament i altres afiliats malgratencs del partit.Publicat:
17-06-2016 / 08:03:51
Actualitzat:
17-06-2016 / 08:33:54

El mercat setmanal ha estat l'escenari que ha triat el PSC de Malgrat de Mar per fer campanya electoral per a les properes generals del 26 de juny. Assumpta Escarp, secretària d'organització del PSC, ha explicat que han estat ben rebuts i que quan la gent els increpa ho fa "positivament perquè busca una reposta a les seves preocupacions". Escarp, que ha reconegut que "hi ha poc ambient electoral", ha comentat que als malgratencs i malgratenques els preocupa que hi hagi una terceres eleccions. En aquest sentit, Escarp espera "que surti un govern del canvi que faci fora a Rajoy i al PP, i que pugui dur a terme aquelles polítiques públiques que són necessàries per canviar la relació entre Catalunya i Espanya, obrir el diàleg i intentar arribar al màxim d'acords".

La secretaria d'organització del PSC ha destacat també que el PSC "surt a guanyar per intentar consolidar els acords que facin possible el canvi". Escarp assegura que les "grans conquestes socials i les grans llibertats han vingut sempre de la mà del Partit Socialista", que aposta per una política "clara, d'esquerres i que pugui tirar enrere la pèrdua de drets que ha generat el PP".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits