malgratcomunicacio.cat

En directe

L'acte de campanya d'ERC per a les generals es va fer dissabte a les Peixateries Velles.

La consellera Meritxell Serret defensa a Malgrat el projecte d'ERC per a les generals

Meritxell Serret, consellera d'Agricultura, Pesca, Ramaderia i Alimentació del govern de la Generalitat, va protagonitzar l'acte de campanya que la secció local d'ERC va celebrar dissabte passat a les Peixateries Velles. Serret va dir que el proper 26 de juny, "com Esquerra, esperen aconseguir millorar els resultats de les anteriors eleccions generals".
 Publicat:
14-06-2016 / 11:11:45
Actualitzat:
14-06-2016 / 14:15:29

La consellera Meritxell Serret va assegurar que "el que s'ha demostrat amb aquests mesos de desgovern ha estat que ERC ha sigut la veu més clara i contundent a l'hora de defensar un estat propi". Serret va destacar que, a més, "s'ha posat en evidència la incapacitat que hi hagi cultura de pacte entre les forces majoritàries de l'estat espanyol". La consellera va afegir que "ERC ha de ser forta a Madrid per tal de mantenir la veu clara i ferma i defensar que Catalunya vol fer el seu propi camí".

L'acte de campanya d'ERC de dissabte també va comptar amb la presència del malgratenc Xavier Roger, número 7 de la candidatura republicana al Congrés. Roger va comentar que "és un honor fer actes a casa" i va recordar que "quants més vots tingui ERC el dia 26, més possibilitats hi haurà que hi hagi un diputat de Malgrat de Mar".

Una trentena de persones van prendre part en l'acte de campanya d'ERC per a les properes eleccions generals del 26 de juny. L'acte va tenir lloc a les Peixteries Velles.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits