malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat de Mar s'afegeix a la Setmana de l'Energia

Malgrat de Mar torna a participar, un any més, a la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, que se celebra del 13 al 19 juny, organitzant diferents activitats per conscienciar i sensibilitzar la població en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica. Avui es farà una xerrada sobre la contractació dels subministraments bàsics. A més, durant tota la setmana alumnes de primària de les escoles del poble donen consells a la ràdio per estalviar energia.Publicat:
14-06-2016 / 08:27:26
Actualitzat:
14-06-2016 / 08:32:02

La Regidoria de Medi Ambient ha organitzat activitats per commemorar la Setmana de l'Energia des d'avui i fins l'11 de juliol. La primera activitat, que es farà avui, és una xerrada sobre els subministraments bàsics de la llar -aigua, llum, gas i telèfon- a la Biblioteca La Cooperativa a les 15.30h.

Una altra de les activitats programades serà la que porta per nom Pedals amb energia i que consistirà en què els visitants de la Fira d'Estiu, que es farà el 9 de juliol, podran fer-se un granissat pedalant. L'activitat es farà de 18h a 22h a l'avinguda del Bon Pastor, on hi haurà instal·lada la fira. Per tancar les activitats, la Regidoria de Medi Ambient organitzarà activitats adreçades als nens i nenes del Casal Municipal d'Estiu l'11 de juliol.

 

Els nens i nenes donen consells per a l'estalvi d'energia

Per altra part, fins al 19 de juny, dia que es clou oficialment la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, Ona Malgrat emet les falques que han gravat alumnes de 1r de Primària de les escoles Marià Cubí i Soler, Mare de Déu de Montserrat, Fonlladosa, Sant Pere Chanel i Vedruna. En aquestes falques, els nens i nenes donen consells per estalviar energia. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits