malgratcomunicacio.cat

En directe

El ple d'aquest dijous comenšarÓ a les 19h.

El reglament que regula els plens es comenša a aplicar a la sessiˇ d'avui

El govern municipal del PSC i JuntsXMalgrat va elaborar i aprovar un Reglament OrgÓnic Municipal (ROM), que es comenšarÓ a aplicar en la sessiˇ plenÓria d'aquest vespre. Els grups de l'oposiciˇ, ERC, CiU i CUP, van votar en contra i van presentar alĚlegacions a aquest reglament que el govern municipal no va acceptar. El ROM Ús el document que regula l'organitzaciˇ i el funcionament de l'Ajuntament i els seus ˛rgans.Publicat:
09-06-2016 / 13:14:02
Actualitzat:
09-06-2016 / 15:16:48

El ROM, el reglament que, entre altres aspectes, regula el funcionament de les sessions plenàries i el temps del que disposen els regidors i regidores per exposar els seus arguments o fer rèpliques, entra avui en vigor. El reglament també contempla la regulació de la tipologia de mocions que es poden presentar al plenari que, preferentment, hauran de ser sobre temes de caire local.

Aquest reglament regula, entre moltes altres coses, el temps d'intervenció dels regidors en el ple, que estableix que és de 5 minuts per a un primer torn de paraula, 3 minuts en el segon, a l'igual que les intervencions per al·lusions.

Dels 11 punts de l'ordre del dia, 5 són mocions

L'ordre del dia del ple de l'Ajuntament d'aquest dijous inclou 11 punts, 5 dels quals són mocions. Una la presenta ERC amb motiu del Dia de l'Associacionisme Cultural, que se celebra el 4 de juny. CiU en proposa tres: una en relació a la situació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva; una altra per impulsar un nou teatre a l'espai de l'Antic Liceu; i la tercera per l'adhesió de Malgrat de Mar al projecte Via Verda, "Ruta de la Tordera". Finalment, tots els grups polítics municipals, tret del PP, rebutjaran els atacs del govern espanyol contra la llei de mesures urgents per afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge i la pobresa energètica.

El ple municipal d'aquest vespre començarà a les 19h. El podran seguir en directe a través d'Ona Malgrat.

NotÝcies

Totes les notÝcies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

RÓdio a la carta Programes Contacte

MLGVisiˇ

Xarxes Socials

ButlletÝ

Qui som

CrŔdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - AvÝs legal - CrŔdits