malgratcomunicacio.cat

El Centre Cívic presenta la nova agenda per als mesos d'hivern

L'equipament públic del Centre Cívic estrenarà nova programació d'activitats a partir del proper mes de gener. La nova agenda d'activitats inclou novetats com ara els tallers d'esgrima escènica, de clown, de moda i reciclatge, d'art in english for kids, d'iniciació a l'acrobàcia i d'elaboració de disfresses. L'agenda manté activitats molt consolidades i fins i tot, dobla les sessions d'algunes davant la gran demanda de places. Les inscripcions per participar en els tallers dels mesos d'hivern s'obriran el 13 de gener.


Publicat:
27-11-2013 / 12:33:24
Actualitzat:
29-11-2013 / 12:58:06

L'equipament públic del Centre Cívic ja té la programació d'activitats per als propers mesos d'hivern. Després de la bona acollida dels tallers d'aquesta tardor, s'ha optat per consolidar les activitats amb molt bona acceptació i complementar-les amb d'altres de noves. Aquesta programació és dinàmica i s'adapta a les necessitats i suggeriments expressats pels propis usuaris del centre. La nova agenda manté l'esperit del Centre Cívic de no voler ser un centre de referència artística ni de creació de l’art per l’art. És a través de la cultura i l’art, que vol ser un dinamitzador social. 

Les inscripcions als nous cursos i tallers es poden formalitzar del 13 al 23 de gener de dilluns a divendres de 9 h 13.30 h i de 15.30 h a 20 h al Centre Cívic.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits