malgratcomunicacio.cat

En directe

L'alcalde Joan Mercader, a la reunió del PSC del Maresme de dilluns.

El PSC considera que els pressupostos de la Generalitat "donen l'esquena" al Maresme

L'alcalde socialista Joan Mercader ha explicat que a Malgrat de Mar la Generaliat no té previst invertir-hi "ni un cèntim". El Partit dels Socialistes de Catalunya del Maresme ha presentat al·legacions als pressupostos de la Generalitat, que avui es debaten al Parlament. Des de Malgrat es demanen diners per al projecte d'arranjament del tram zero de la riera de Palafolls, per a sanitat i educació.Publicat:
08-06-2016 / 14:10:56
Actualitzat:
08-06-2016 / 14:59:43

Des del PSC del Maresme, que es va reunir dilluns per presentar al·legacions als pressupostos de la Generalitat, consideren que "la comarca del Maresme és una de les que rep menys diners de la Generalitat". L'alcalde Joan Mercader ha afegit, a més, que els pressupostos de la Generalitat no han previst destinar "ni un cèntim a Malgrat de Mar a diferència d'altres pobles de la comarca que sí rebran diners". Mercader assegura que "no és la primera vegada que el poble es queda fora de les inversions de la Generalitat de Catalunya i que, per això, s'ha cregut convenient fer esmenes als pressupostos". En aquest sentit, l'alcalde lamenta que "Junts pel Sí i el govern de la Generalitat doni l'esquena a la població de Malgrat". Joan Mercader diu que el PSC "demana que l'administració autonòmica compleixi amb les competències que té atorgades".

En el cas de Malgrat de Mar, l'alcalde vol que s'inverteixin diners per a substituir i millorar la teulada de l'escola Mare de Déu de Montserrat, millorar i adequar l'edifici docent de l'escola Marià Cubí i tirar endavant el projecte d'una nova escola-institut al terreny on hi havia prevista l'Àrea Residencial Estratègia Escultor Clarà. En matèria de sanitat, Mercader recorda que cal substituir el mòdul prefabricat del CAP de Malgrat per obra fixa i que es facin millores en els hospitals de Calella i Blanes. Tot i que l'alcalde reconeix que "s'ha demanat informació en relació al mòdul del CAP, el pressupost de la Generalitat no contempla cap euro per a dur a terme aquesta actuació". Finalment, també es demana que es compleixi el conveni signat amb l'Agència Catalana de l'Aigua en què es comprometien a dur a terme el tram zero de la riera.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits