malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de la xerrada de Fabián Mohedano, ahir a la biblioteca La Cooperativa.

Fabián Mohedano defensa a Malgrat de Mar els beneficis de la Reforma Horària

El promotor de la Iniciativa per a la Reforma Horària i diputat de Junts pel Sí, Fabián Mohedano, va participar ahir a la nit en un acte organitzat per la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya en el marc de la 3a Setmana dels Horaris. Mohedano va assegurar que si apliquéssim alguns canvis en els horaris, seríem molt més productius i més sans.Publicat:
08-06-2016 / 14:54:22
Actualitzat:
08-06-2016 / 15:01:38

La Iniciativa per a la Reforma Horària treballa en tres blocs. El primer fa referència al retorn al fus horari britànic -ara estem a l'alemany- i a la supressió del canvi d'horari d'estiu i d'hivern, que provoca, segons Mohedano, "un trastorn a la salut". El segon bloc està relacionat amb els horaris de feina. En aquest sentit, es considera que som un país "amb horaris molt rígids, poca flexibilitat horària, poc teletreball i, per tant, amb productivitat negativa". Finalment, el tercer punt té a veure amb els horaris de menjar i dormir. Fabian Mohedano ha recordat que "dinem a les tres de la tarda, sopem a les deu del vespre, dormim una hora menys i només esmorzen tres de cada deu persones".

Si s'apliqués la Reforma Horària, Fabián Mohedano assegura que tindríem molts beneficis entre els quals hi ha la reducció de l'estrès en les dones, i dels accidents en els desplaçaments a la feina i la sinistralitat laboral, l'augment de la natalitat, o la millora de la qualitat democràtica, la salut de les organitzacions i el rendiment escolar dels alumnes.

Sobre quan podria ser una realitat aquesta Reforma Horària, l'impulsor de la iniciativa diu que "s'ha posat el fil a l'agulla amb una llei al Parlament, amb un pacte nacional". Mohedano ha afegit que "no es demana la lluna" i que es marquen "el setembre del 2017 com a data per posar el comptador una altra vegada als horaris que ens corresponen".

Fabián Mohedano, promotor de la Iniciativa per a la Reforma Horària i diputat de Junts pel Sí, va parlar d'aquesta proposta ahir a la biblioteca La Cooperativa. L'acte, organitzat per la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya, s'emmarcava en la celebració de la 3a Setmana dels Horaris.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits