malgratcomunicacio.cat

En directe


El Grup Germanor clou la temporada de teatre amb el lliurament de premis del seu concurs

El Grup Germanor va lliurar dissabte els premis del seu 20è Concurs de Teatre Amateur Vicenç Bayarri i Miralles. L'entitat malgratenca va haver d'escollir els 8 grups que han participat en l'edició del certamen d'enguany d'entre 40 obres que s'havien presentat per a prendre'n part.Publicat:
07-06-2016 / 10:55:29
Actualitzat:
07-06-2016 / 13:42:39

El públic del concurs ha considerat que el millor grup de la temporada ha estat el Filagarsa de Molins de Rei que, amb l'obra Kbarret, ha aconseguit un 9,7 de nota, la més alta de tota la història del certamen. Aquest mateix grup també ha guanyat el premi a l'escenografia i ha estat considerat la millor companyia de teatre. A més, els seus actors Ermengild Siñol, Laura Miquel i Xavier Biel s'han endut el premi especial d'interpretació infantil, a l'actriu i a l'actor principal, respectivament.

Els millors actriu i actor de repartiment han estat Àngels Torrens i Albert Giralt, que han actuat en l'espectacle L'art de la comèdia del Grup del Casal Familiar Recreatiu de Manresa.

El Grup Germanor ha destacat, a través del seu blog, "la qualitat del concurs, que inclou gèneres molt variats, d'una qualitat immensa i amb un gran talent interpretatiu". Els 8 grups que han participat al 20è Concurs de Teatre Amateur Vicenç Bayarri i Miralles són el Filagarsa de Molins de Rei, l'Associació Artística Encert de Sabadell, el Tequatre de Figueres, el Centre Moral Instructiu de Gràcia (Barcelona), l'Escotilló de Vilanova i la Geltrú, el Sala Cabanyes de Mataró, el Grup del Casal Familiar Recreatiu de Manresa i el Farga'm de Terrassa.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits