malgratcomunicacio.cat

En directe


Usuaris de la platja es queixen de la brutícia que hi ha a la sorra prop de l'aigua

Alguns dels usuaris de les platges critiquen l'estat de la sorra, sobretot, en les zones més properes a l'aigua. Diuen que hi ha canyes i plàstics, que "poden resultar perillosos, sobretot pels infants". Des de la Regidoria de Platges s'assegura que "el tractor aplana la sorra i la neteja cada matí" i que, a més, "l'empresa que s'encarrega de fer aquestes tasques ja està a l'aguait i, si cal, reforçarà el servei".Publicat:
06-06-2016 / 14:46:06
Actualitzat:
06-06-2016 / 15:22:34

El bon temps dels darrers dies ha convidat als primers banyistes de la temporada a trepitjar les platges. Alguns d'ells, però, han trobat canyes, pals i plàstics a la sorra, concretament, a les zones més properes a l'aigua. Els usuaris que s'han queixat consideren que "la brutícia pot ser perillosa, sobretot, per als més petits que juguen a la sorra". Un dels punts on diuen que n'hi ha més és als costats de la desembocadura de la riera de Palafolls.

El regidor de Platges, Óliver Sánchez-Camacho, diu que "és normal que quan hi ha una riuada o mala mar, canyes, pals o altres residus, acabin a la sorra". Tot i això, el regidor ha explicat que "el tractor passa com sempre cada matí" i que, si cal, es farà un reforç de la neteja. Sánchez-Camacho ha assegurat que Coptalia, l'empresa que du a terme aquestes tasques, "ja n'està a l'aguait".

A banda de canyes o pals, a la sorra també hi ha altres residus com ara burilles de cigars, plàstics, papers o llaunes. En aquest sentit, el regidor demana als banyistes que siguin cívics i llencin les deixalles a les escombraries per mantenir netes les platges.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits