malgratcomunicacio.cat

Nova campanya de recollida d'aliments a les escoles

La Regidoria d'Educació i els centres educatius del poble han engegat una nova campanya de recollida d'aliments, que es destinarà al Banc d'Aliments de l'Ajuntament i Càritas. Sota el lema, Escoles Solidàries es recullen aliments a les mateixes escoles fins aquest divendres 29 de novembre. 


Publicat:
26-11-2013 / 15:10:12
Actualitzat:
29-11-2013 / 12:57:45

Durant aquesta setmana, els malgratencs i malgratenques que vulguin poden ajudar al Banc d'Aliments, portant oli, llegums crus, llaunes o bricks de tomàquet, cacao en pols, cereals, llaunes de tonyina o de sardines en oli, sucre i galetes per al Banc d'Aliments. Aquests productes es poden dipositar en els punts de recollida de les escoles que participen en la campanya de recollida d'aliments: Escola Municipal d'Adults, Llar d'Infants Municipal Els Fesolets, Escola Mare de Déu de Montserrat, Escola Marià Cubí i Soler, Institut Ramon Turró i Darder, Escoles Fonlladosa, Col·legi Vedruna i Col·legi Sant Pere Chanel. 

La Regidoria d'Educació ha explicat que el projecte Escoles Solidàries consta de tres accions de recollida, que són d'una banda, la que ara hi ha en marxa d'aliments, una de joguines a benefici de Creu Roja que es farà el proper mes de desembre i una tercera, que es farà a la primavera de productes d'higiene. La Regidoria agraeix la participació activa dels centres educatius del poble.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits