malgratcomunicacio.cat

Una cinquantena de persones participen a l'acte de rebuig de la violència masclista

La Regidoria d'Acció Social i Ciutadania va organitzar ahir al vespre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones, un acte institucional a la plaça de l'Església, que va aplegar una cinquantena de persones. L'acte va incloure una encesa de llantions en record a les víctimes, la lectura del manifest i la interpretació del Cant dels Ocells.


Publicat:
26-11-2013 / 14:47:50
Actualitzat:
26-11-2013 / 14:58:51

Alguns dels ciutadans que es van aplegar a la plaça de l'Església van ser els encarregats d'encendre els 47 llantions en record de cadascuna de les dones que aquest 2013 han mort en mans de les seves parelles a l'Estat espanyol.

Després, alumnes de 4t d'ESO del Col·legi Sant Pere Chanel, Escoles Fonlladosa, Escola Vedruna i de l'Aula de Música Contrapunt van llegir el manifest contra la violència masclista, que enguany, ha remarcat la necessitat de treballar la igualtat entre homes i dones amb els més joves. L'acte institucional contra la violència masclista va finalitzar amb la interpretació del Cant dels Ocells a càrrec de l'Aula de Música Contrapunt i un minut de silenci.

L'activitat d'ahir dilluns a tancar tot un conjunt d'activitats que s'han programat des de la Regidoria d'Acció Social i Ciutadania coincidint amb el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones. Aquests dies també s'han dut a terme un taller de Chi Kung, una caminada per la igualtat pel Delta de la Tordera i la projecció de la pel·lícula La fuente de las mujeres al Centre Cultural.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits