malgratcomunicacio.cat

En directe

Una de les fotografies preses ahir a la plaça de l'Església. Foto: Vicens Tomàs.

Més de 250 persones lliguen la Unió Europea a Malgrat de Mar

Malgrat Acull va organitzar ahir una sessió fotogràfica a la plaça de l'Església per denunciar la crisi humanitària i reclamar una Europa més justa i solidària. Les 250 persones que en van prendre part es van afegir, d'aquesta manera, a la campanya "Lliguem la Unió Europea", que es va posar en marxa a Calella al maig i que pretén que els usuaris de les xarxes socials pengin fotografies seves amb les mans lligades amb brides. Les imatges d'ahir es podran veure el proper divendres 3 de maig a la pàgina de Facebook de la plataforma.Publicat:
30-05-2016 / 08:35:40
Actualitzat:
30-05-2016 / 10:08:15

La campanya #lliguemUE va aconseguir atraure ahir 250 persones a la plaça de l'Església. L'objectiu era fer-se una fotografia amb les mans lligades amb brides per denunciar el mal tracte que reben les persones refugiades per part de la Unió Europea. La plataforma Malgrat Acull ha valorat positivament la participació que tingut l'acte i ha destacat en un comunicat la feina "dels col·laboradors i col·laboradores d'entitats adherides a la plataforma que van informar a la gent sobre el motiu de la campanya".

Malgrat Acull publicarà les fotografies que es van fer el proper divendres 3 de juny a la seva pàgina de Facebook. També les podran trobar buscant l'etiqueta #lliguemUE.

A banda de la sessió fotogràfica d'ahir al matí, Malgrat Acull també es va afegir ahir a la crida que es feia a través de les xarxes socials d'encendre una espelma al carrer en solidaritat amb els refugiats sirians. Membres de la plataforma es van trobar a les 22h a la plaça de l'Església i van dibuixar el símbol de la pau a terra amb espelmes.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits