malgratcomunicacio.cat

En directe

El punt d'informació del projecte Garric és a les Peixateries Velles.

Comencen a repartir els lots per fer les catifes de corpus del projecte Garric

La Regidoria de Medi Ambient recupera aquest mes de maig la tradició de Corpus. Avui han començat a repartir-se uns lots per fer les catifes. Medi Ambient convida els malgratencs i malgratenques a fer una catifa davant de casa el 26 de maig, dijous de Corpus, i després portar-la a la mostra de catifes que es farà el 28 de maig. També es farà la 1a Mostra de Patis, que porta per nom Eixida, que permetrà visitar 10 patis de cases del poble. Totes les activitats s'inclouen al programa d'activitats, que porta per nom Garric i que vol promoure la recollida orgànica.Publicat:
19-05-2016 / 10:27:26
Actualitzat:
19-05-2016 / 10:38:08

La Regidoria de Medi Ambient organitza el Garric, un programa d'activitats que tindran fins al 29 de maig, i que té com a protagonistes les flors i els espais verds. Una de les novetats serà l'Eixida, la 1a Mostra de Patis, que se celebrarà el proper 29 de maig. Una desena de veïns i veïnes del poble ensenyaran els patis de casa seva. Aquests patis, que seran de tipologia diversa, es podran visitar en horari de matí. Entre les eixides que es visitaran hi ha el cós de Can Gelpí, Can Josep Noguera, Cal Nap, Can Parroia i Can Massagué, entre altres. L’activitat és una proposta conjunta de les regidories de Medi Ambient, Cultura i Turisme. 

Aquesta mostra s’inclou a la campanya que posa en marxa la Regidoria de Medi Ambient per promoure la recollida de la fracció orgànica i que coincidirà amb la recuperació de la celebració de la tradició de Corpus. La campanya, que porta per nom Garric -arbust de la família de les fagàcies present al Turó d’en Serra- ha començat avui amb el repartiment d’unes caixes, que inclouen diferents materials perquè els malgratencs i malgratenques que vulguin puguin fer una catifa de Corpus el 26 de maig. Aquesta catifa també servirà perquè el dissabte 28 de maig es faci una de conjunta al poble, al llarg de l’avinguda del Bon Pastor. El mateix dia es farà una xerrada sobre els espais verds del poble i una excursió per visitar-los. El Garric també inclou una gimcana familiar i una plantada a l'avinguda del Bon Pastor aquest dissabte.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits