malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de la desfilada de la primera edició del Shopping Night.

Uns 40 establiments donaran vida a la 2a Shopping Night d'aquest dissabte

La 2a Malgrat Shopping Night se celebrarà aquest proper dissabte 21 de maig. Malgrat Turisme SL va decidir suspendre l'activitat, que s'havia de dur a terme el 7 de maig per la previsió de pluja. Entre els clients que comprin aquest dissabte a les botigues de l'Associació de Comerciants de Malgrat se sortejarà una bicicleta.Publicat:
19-05-2016 / 10:08:24
Actualitzat:
19-05-2016 / 10:24:07

La 2a Shopping Night inclourà com a novetat el canvi d'ubicació dels flaixos de moda i la passarel·la amb l'objectiu de poder acollir més públic. Els flaixos de moda es faran a la plaça de l'Església i la passarel·la al parc de Can Campassol. En total, desfilaran 60 models.

Les desfilades de moda són una iniciativa de Malgrat Turisme SL per dinamitzar el comerç local. La 2a Shopping Night inclourà diverses activitats complementàries, com actuacions musicals i una zona de restauració. La proposta comptarà amb la participació de 14 establiments del poble als flaixos, 13 a la passarel·la i 9 a l'espai gastronòmic. També hi col·laboren 9 perruqueries.

 

Els comerciants sortejaran una bicicleta

L'Associació de Comerciants de Malgrat regalarà una bicicleta a un dels seus clients aquest dissabte, coicidint amb la segona edició de la Shopping Night. Totes aquelles persones que comprin en algun dels 93 establiments associats a l'entitat rebran una butlleta. L'hauran de dipositar a l'urna, que trobaran al punt d'informació que l'associació col·locarà expressament aquell dia al carrer de Ramon Turró.

Entre totes les butlletes que es recullin, els comerciants faran el sorteig de la bicicleta a la mitja part del concert, que oferirà el grup malgratenc 7 de Cop a l'espai gastronòmic de la Shopping Night, a les Peixateries Velles.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits