malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment del debat, que ha tingut lloc aquest matí al Centre Cultural.

Josep Robelló i el Col·legi Sant Pere Chanel, guanyadors del 5è Concurs de Debat juvenil

L'alumne Josep Robelló de les Escoles Fonlladosa ha estat guardonat com a millor orador en el 5è Concurs de Debat Escolar, que ha tingut lloc aquest matí al Centre Cultural. El Col·legi Sant Pere Chanel ha estat l'equip guanyador del concurs, organitzat per la regidoria d'Educació i els centres de secundària del poble. El debat qüestionava si els diners fan la felicitat.Publicat:
17-05-2016 / 13:38:52
Actualitzat:
17-05-2016 / 15:04:06

El jurat, format per Lourdes Borrell, coordinadora d'ensenyament del Centre per la Normalització Lingüística del Maresme, la periodista Júlia Manresa i Albert Camarena, cap de la Unitat Administrativa de Gestió Tributària de l'Ajuntament de Malgrat de Mar, ha valorat el domini del tema, la informació presentada, l'organització dels arguments, la contraargumentació, la informació de suport, l'estil de presentació, la correcció lingüística, i l'actitud i el respecte.

L'alumne de les Escoles Fonlladosa Josep Robelló ha estat el millor orador del concurs d'enguany. El seu equip ha quedat segon, amb 296 punts, darrere del Col·legi Sant Pere Chanel, que, amb 326 punts, ha guanyat el debat d'enguany. L'equip guanyador està format per Míriam Ferran, Àlex Bofí, Miquel Quinta i Miquel Grau.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar i els centres educatius de secundària del municipi, Institut Ramon Turró i Darder, Escoles Fonlladosa, Col·legi Vedruna i Col·legi Sant Pere Chanel organitzen cada any el concurs de debats amb l'objectiu de fomentar l’esperit crític i la capacitat de reflexió dels estudiants del municipi.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits