malgratcomunicacio.cat

En directe


Acte institucional contra la violència masclista, avui a les 18 h

La Regidoria d'Acció Social i Ciutadania organitza avui dilluns, 25 de novembre Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones, un acte institucional a la plaça de l'Església


Publicat:
25-11-2013 / 12:16:16
Actualitzat:
25-11-2013 / 12:53:34

L'acte institucional començarà a les 18 h amb una encesa de llantions en record de les víctimes de la violència envers les dones i donarà pas a la lectura del manifest contra la violència masclista a càrrec d'alumnes de 4t d'ESO del Col·legi Sant Pere Chanel, Escoles Fonlladosa, Col·legi Vedruna i Aula de Música Contrapunt. L'acte finalitzarà amb el Cant dels Ocells. A primera hora de la tarda, a les 15.30 h també es farà la projecció de la pel·lícula La fuente de las mujeres al Centre Cultural. Mercè Mora, regidora d'Acció Social i Ciutadania, ha reivindicat de dones i homes per combatre la violència masclista.

Per altra part, la Regidoria d'Acció Social i Ciutadania va organitzar ahir diumenge una caminada per a la igualtat de dones i homes fins al Delta de la Tordera, a la qual hi van participar una vintena de persones. Els actes es van obrir dissabte al matí amb un taller de Chi-Kung a Can Campassol. Chi-Kung són diverses tècniques per fer exercicis físics i mentals basats en la respiració i que ajuden a mantenir la salut.

Galeria d'imatges

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits