malgratcomunicacio.cat

En directe


L'empresa d'aigües deixarà de tallar l'aigua a les famílies que ocupen habitatges a Malgrat

Aigües Potables de Malgrat S.A. s'ha compromès a deixar de tallar el subministrament de l'aigua a les famílies que ocupen habitatges buits al poble i a estudiar el funcionament dels comptadors solidaris, després de la reunió que ha mantingut aquest mes de maig amb la PAH-Stop deshaucios Alt Maresme. Ambdues parts es reuniran en les properes setmanes amb l'Ajuntament per intentar solucionar el conflicte.Publicat:
18-05-2016 / 13:32:36
Actualitzat:
18-05-2016 / 15:03:25

La PAH-Stop deshaucios Alt Maresme s'ha reunit aquest mes de maig amb directius d'Aigües Potables de Malgrat S.A., arran de l'últim intent, per part de l'empresa, de tallar el subministrament de l'aigua a una família que actualment ocupa un habitatge buit a Malgrat de Mar. Vanessa Anaya, portaveu de la plataforma, ha explicat que "els operaris de l'empresa d'aigües han intentat tornar a deixar sense subministrament a una família sense recursos amb una menor" i que, arran d'aquest cas, han demanat "que deixin de tallar l'aigua fins que s'estudiï la possibilitat de posar en marxa comptadors solidaris".

Anaya ha valorat molt positivament el resultat de la reunió amb l'empresa d'aigües i ha assegurat que estan disposats a col·laborar i "a ajudar la gent que realment ho necessita". La plataforma ha reconegut que "hi ha gent que té un sou i que podria viure d'una altra manera". En aquest sentit, Anaya assegura que es demanarà a Serveis Personals que "s'estudiï cas per cas i no es posi a tothom al mateix sac" perquè "realment hi ha famílies que no tenen recursos i necessiten l'aigua".

La PAH-Stop desnonaments, l'empresa Aigües Potables de Malgrat S.A. i responsables de l'àrea de Serveis Personals de l'Ajuntament es reuniran properament per tornar a posar damunt la taula la situació de les famílies que ocupen habitatges buits del poble i que no poden pagar l'aigua.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits