malgratcomunicacio.cat

En directe


Es crearà una àrea de platja adaptada per a persones amb mobilitat reduïda a l’”Astillero”

La Regidoria d’Obra Pública, Serveis i Platges crearà aquest estiu una zona adaptada per a persones amb mobilitat reduïda a la platja de l’”Astillero”. En concret, l’emplaçament d’aquesta àrea de platja estarà ubicada a l’alçada de l’avinguda dels Països Catalans, on hi ha el pas inferior adaptat de l’avinguda dels Pins.Publicat:
13-05-2016 / 11:52:48
Actualitzat:
13-05-2016 / 11:54:47

El projecte preveu habilitar una zona que faciliti a les persones amb limitacions de mobilitat portar a terme activitats d’oci i de relació social a la platja. L’actuació prevista contempla l’adequació i millora de les dues places d’aparcament de vehicles existents, que estan adreçades a persones amb discapacitats. A més, s’acondicionaran els camins itineraris que comuniquen les diferents instal·lacions amb paviments. Es crearà una zona de serveis que inclourà vestuaris, lavabos, dutxa adaptada amb cadira incorporada i passarel·les de circulació, adaptades per a cadires de rodes, que permetin accedir fins el mar i a altres zones de la platja.

El projecte també incorporarà una zona de solàrium perpendicular als dos costats de la passarel·la d’accés de la platja, que inclourà la instal·lació de para-sols o pèrgoles d’ombra a prop de l’aigua.

El cost de les actuacions per adaptar la platja a les necessitats de les persones amb necessitats especials és de 77.719,75 euros. Aquests treballs estan finançats amb els diners que es recapten a través de la taxa turística.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits