malgratcomunicacio.cat

En directe

Els Serveis Municipals han trobat pa als parterres de la plaça de l'Església.

L'Ajuntament demana que no es llenci menjar als espais públics

Els Serveis Municipals han revisat aquest matí el clavegueram i els parterres de la plaça de l'Església, arran d'un avís que els ha fet arribar la Policia Local alertant de la presència d'una rata. L'empresa que realitza el control de plagues ha inspeccionat la plaça i no ha trobat cap cau, però sí menjar que la gent ha deixat als parterres i que pot atraure rosegadors.
 Publicat:
12-05-2016 / 14:11:51
Actualitzat:
12-05-2016 / 15:08:05

Els Serveis Municipals de l'Ajuntament amb l'empresa que realitza el control de plagues han inspeccionat aquest matí la plaça de l'Església. Han trobat excrements de rates dins les tapes del clavegueram, però cap cau entre les plantes dels parterres. Tot i això, s'ha posat esquer dins els registres del calvegueram i entre la vegetació de la plaça. Aquests esquers es retiraran d'aquí a 3 o 4 setmanes.

Des de l'Ajuntament es demana als ciutadans que no llencin menjar als espais públics ja que pot atraure les rates. Un dels punts on s'ha trobat grans quantitats de menjar és als parterres de davant de la façana de l'Església.

Galeria d'imatges

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits