malgratcomunicacio.cat

En directe

El carrer Balmes és un dels vials on s'han reubicat les parades.

Els paradistes del mercat, satisfets amb el canvi d'ubicació provisional

39 de les 124 parades que actualment hi ha al mercat setmanal de la roba han estrenat avui nova ubicació per facilitar les obres d'arranjament de l'aparcament de l'avinguda de Montserrat. Els paradistes han valorat positivament com s'ha dut a terme el canvi, tot i que la majoria espera que acabin les obres, que s'allargaran uns dos mesos, per poder tornar al seu lloc.Publicat:
12-05-2016 / 12:53:09
Actualitzat:
12-05-2016 / 14:05:05

Les 39 parades afectades per les obres de l'aparcament de l'avinguda de Montserrat s'han col·locat entre els carrers de Balmes i de Salvador Espriu i les places de la Germana Campos i la del Camp de la Figuera. Els paradistes han explicat que si bé és cert que el canvi "els generava certa incertesa", en general estan contents amb la manera com s'ha dut a terme el trasllat.

El mercat setmanal de la roba mantindrà aquesta nova distribució de les parades fins que acabin els treballs de l'aparcament, que s'allargan uns dos mesos. La majoria dels paradistes han mostrat la seva voluntat de tornar a ocupar els seus llocs. N'hi ha alguns, però, que els satisfà el canvi i, fins i tot, el mantindrien perquè, entre d'altres coses, consideren que "el mercat està mort".

El regidor de Mercats, Miquel Àngel Ruiz, també ha vist amb bons ulls el canvi provisional que s'ha fet de les parades del mercat. Ruiz ha reconegut que "fa un parell de setmanes els paradistes tenien cert malestar", però que "sobre el terreny les coses han anat bé".

Ruiz ha explicat que les converses prèvies que s'han mantingut amb els paradistes han ajudat que hi hagi una entesa amb l'Ajuntament.

Les tasques d'arranjament de l'aparcament de l'avinguda de Montserrat inclouran l'asfaltat i la pintura viària, així com la instal·lació dels serveis d'enllumenat i aigua potable. L'aparcament tindrà cabuda ordenada per a 340 cotxes, 8 places per a vehicles per persones amb mobilitat reduïda, 24 motocicletes i 24 bicicletes. L'empresa Romero Gamero SAU (ROGASA) portarà a terme les obres per més de 125.000 euros i es preveu que estiguin enllestides en uns dos mesos aproximadament. 

Està previst que la fira d'atraccions de la festa major de Sant Roc s'ubicarà enguany a l'aparcament de l'avinguda Montserrat. A més, també s'estudia la possibilitat que l'aparcament, un cop arranjat, pugui acollir la celebració d'altres esdeveniments socials i culturals. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits