malgratcomunicacio.cat

En directe

Jordi Simarro, president de la confraria.

La confraria Nostre Pare Jesús del Perdó, la Caritat i Santa Maria del Calvari plega

La decisió s'ha acabat de prendre aquest cap de setmana en el transcurs de l'assemblea extraordinària que l'entitat havia convocat per tal de decidir el seu futur. La confraria, que enguany celebra el seu 10è aniversari, té previst donar les imatges de la Verge i del Crist, i vendre el pas.Publicat:
10-05-2016 / 14:56:22
Actualitzat:
10-05-2016 / 18:21:39

El president de la confraria, Jordi Simarro, ha explicat que s'ha decidit aturar l'activitat de l'entitat perquè "cada any ha estat més difícil poder dur a terme la processó de Setmana Santa, entre d'altres coses, per manca de gent disposada a col·laborar-hi i per falta de diners". En aquest sentit, Simarro ha comentat que la processó els costava 1.500 euros i que, a més, els socis havien de fer front a un lloguer per a guardar el pas i les imatges. El president de l'entitat també ha destacat que la confraria "mai ha rebut cap ajut públic".

En relació al futur de les imatges i del pas de la confraria, Simarro ha detallat que "el pas està a la venda per 2.500 euros i que els diners que es recullin amb la transacció es destinaran a Metges sense Fronteres". Si a finals de juliol la confraria no ha aconseguit vendre el pas, "se'l quedaria una nova confraria de Mataró". Pel què fa a les imatges del Crist i la Verge, Simarro ha assegurat "que es quedaran a Malgrat" i que s'estudien diverses opcions com ara donar-les a l'Església de Sant Nicolau o a la capella del barri de Can Palomeres.

Finalment, sobre la possibilitat d'arribar a un acord amb la confraria de Sant Lluís i Santa Maria de Palafolls, que és la que organitza la desfilada dels legionaris per Setmana Santa al municipi veí, Simarro ha valorat positivament la voluntat de la confraria de Sant Lluís, però ha comentat que "les dues confraries pensen absolutament diferent".

La confraria Nostre Pare Jesús del Perdó, la Caritat i Santa Maria del Calvari cessarà la seva activitat de manera definitiva per Sant Roc, coincidint amb la commemoració del seu 10è aniversari. La idea de l'entitat és organitzar una processó per la Festa Major que aniria del barri de Can Palomeres al centre del poble. També té la intenció de participar a la Festa dels Empestats.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits