malgratcomunicacio.cat

Malgrat obre demà els actes contra la violència envers les dones

El programa d'actes contra la violència envers les dones s'inicia amb un taller de Chi-kung demà dissabte i continuarà diumenge amb una caminada fins al Delta de la Tordera. Dilluns, 25 de novembre, es commemorarà el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere amb un acte institucional.


Publicat:
22-11-2013 / 13:07:17
Actualitzat:
22-11-2013 / 13:14:18

La Regidoria d'Acció Social i Ciutadania, organitzadora dels actes, reivindica la igualtat de gènere en la lluita contra la violència masclista. Per això ha organitzat diverses activitats sota el lema de la igualtat. El programa d'actes s'obrirà demà dissabte amb un taller de Chi-kung, que són diverses tècniques per fer exercicis físics i mentals basats en la respiració i que ajuden a mantenir la salut. El taller anirà a càrrec de Josep Verdaguer i es farà al Parc de Can Campassol d'11 h a 12 h. Per participar cal portar roba còmoda. 

Diumenge es farà una caminada amb un recorregut que anirà des de la porta de l'Ajuntament fins al Delta de la Tordera. La sortida serà a les 9 h i es preveu la tornada per a les 12 h. Després de la caminada, els participants gaudiran d'una xocolatada al Parc de Can Campassol. El GEM col·labora amb aquesta activitat. 

La jornada central tindrà lloc dilluns i començarà amb la projecció de la pel·lícula "La fuente de las mujeres" al Centre Cultural a les 15.30 h. Un cop acabi la sessió, cap a les 18 h, es farà una encesa de llantions en record de les víctimes envers les dones. Després alumnes de 4t d'ESO del Col·legi Sant Pere Chanel, Escoles Fonlladosa i Col·legi Vedruna, així com de l'Aula de Música Contrapunt llegiran el manifest contra la violència masclista. L'acte finalitzarà amb el "Cant dels ocells". 

Per altra, la Policia Local de Malgrat organitza dins les activitats contra la violència envers les dones un nou curs de defensa personal adreçat a dones. El curs s'impartirà els dies 26 i 28 de novembre, al matí de 9.30 h a 12.30 h i a la tarda de 19 h a 22 h al pavelló Germans Margall. Per a més informació i inscripcions, cal posar-se en contacte amb la Policia Local 93 765 42 24. L'objectiu del curs és mostrar les diferents tècniques de defensa personal a dones que vulguin resoldre situacions de perill (violència de gènere, agressions sexuals, robatori... ) en el cas que la seva integritat física pugui ser compromesa.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits