malgratcomunicacio.cat

Taller per millorar l'anglès, adreçat als joves

El Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme ofereix avui dijous a la tarda un taller que porta per títol "English Abroad! Millorar l'anglès a l'estranger". El taller s'impartirà de 19.30  h a 21 h al Centre Cívic.


Publicat:
21-11-2013 / 14:32:40
Actualitzat:
21-11-2013 / 14:44:46

La Regidoria de Joventut ha explicat que aquest taller servirà als joves per tenir recursos i nocions bàsiques en anglès per poder viatjar amb uns coneixements mínims i perdre la por a defensar-se en aquesta llengua.

El Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme promou i assessorar de manera personalitzada sobre propostes relacionades amb estades internacionals de diversa tipologia: intercanvis interculturals, formació, voluntariat, feina, pràctiques, projectes europeus, estades professionals, etc. que permetin obrir el camp de possibilitats i oportunitats dels i les joves del Maresme. El servei s'adreça tant a joves a títol individual com a entitats i associacions juvenils i/o associacions que treballin amb joves. 

El servei, que fan possible Ajuntaments i el Consell Comarcal del Maresme, compta amb 3 espais d'atenció i assessoria presencial situats a 3 punts de la comarca: Vilassar de Mar ( equipament juvenil Can Jorba) dimecres a la tarda , Mataró ( Oficina Jove del Maresme- Sidral, C.C Cabot i Barba) dimarts a la tarda/ divendres matí i tarda, Malgrat de Mar (Centre Cívic) dijous a la tarda.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits