malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de la presentació dels cursos

La Policia Local rebrà formació en matèria forense i criminalista

Una trentena d'agents i responsables de diferents cossos policials han assistit aquest dijous a la presentació pública de l'Instituto Español Funerario, ubicat al carrer del Doctor Marañón. L'acte ha comptat amb la presència, entre d'altres, de Valentín Rodríguez, regidor de Seguretat Ciutadana, i del cap de la Policia Local Joaquim Martínez


Publicat:
21-11-2013 / 13:48:09
Actualitzat:
21-11-2013 / 14:40:53

Els agents de la Policia Local de Malgrat rebran formació gratuïta relacionada amb els àmbits judicial, forense i criminalista. Fotografia forense, identificació i ressenya, o aixecament de cadàvers i investigació de l'escena d'un crim, són alguns dels cursos als quals podran tenir accés.

El regidor de Seguretat Ciutadana Valentín Rodríguez ha explicat que, a més, la mateixa Policia Local impartirà diversos cursos a l'Instituto Español Funerario. El caporal Lluís Duque, que serà un dels professors del centre, ha defensat la necessitat que la Policia Local continuï apostant per la formació dels agents. Per la seva banda, el director de l'institut José Luis Mulero ha agraït el suport que ha rebut per part, tant de la Policia Local com de l'Ajuntament de Malgrat, per tirar endavant el projecte.


L'Instituto Español Funerario, que s'ha presentat públicament aquest dijous, començarà a impartir els cursos a partir del proper mes de gener.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits