malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de la sessió participativa d'aquest dissabte.

Les bases són la clau en el partit que ha de sorgir del procés de refundació de Convergčncia

Una vintena de persones han pres part en la sessió participativa que Convergčncia de Malgrat de Mar ha celebrat aquest cap de setmana en el marc de la campanya Torn obert. Una iniciativa que ha de culminar en la refundació del partit a Catalunya. Les persones que n'han pres part han pogut dir la seva en relació a la ideologia que ha de tenir la nova formació, la seva organització o l'estratčgia que ha de seguir.Publicat:
21-03-2016 / 11:04:48
Actualitzat:
21-03-2016 / 13:26:27

Militants i simpatitzants de Convergència, i altres ciutadans, es van aplegar dissabte a la sala de la biblioteca La Cooperativa per expressar les seves opinions en relació a la creació d'un nou partit en el marc de la campanya Torn obert, que aquests dies es du a terme arreu de Catalunya. Després d'omplir una enquesta, els assistents van prendre part en un debat que va servir, entre d'altres coses, per defensar la necessitat d'apostar per les bases com a element indispensable en la creació i desenvolupament del nou partit.

El coordinador de l'activitat, David Goicoechea, ha explicat que des de Malgrat de Mar es considera que "el partit ha de néixer de les bases, que són les que han d'alimentar les decisions que ha de prendre el partit". Els malgrantencs que participen en la refundació de Convergència també han destacat, segons el coordinador, que "ha d'augmentar la participació de tota la militància". A més, s'aposta per una ideologia socialdemòcrata "sense tancar-se a altres opcions". Pel què fa a la independència, Goicoechea ha dit que tothom té clar que ha de ser el futur. Les diferències passen pel procés que s'ha de seguir per a aconseguir-ho.

La campanya Torn obert de recollida de dades encara continuarà uns dies. Els ciutadans que ho desitgin poden respondre l'enquesta a través d'internet o per telèfon. El següent pas serà analitzar tota la informació que s'ha recollit.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Rŕdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crčdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crčdits