malgratcomunicacio.cat

En directe


El pas de la Volta Ciclista obliga a tallar la N-II aquest migdia

La Policia Local informa que el pas de la 96a Volta Ciclista a Catalunya per Malgrat aquest migdia obligarà a tallar l'N-II i els accessos a aquesta carretera entre les 12h i les 14h. La Volta comença avui amb l'etapa Calella-Calella.Publicat:
21-03-2016 / 08:17:19
Actualitzat:
21-03-2016 / 08:23:11

Durant aquesta hora i mitja, restarà prohibida la circulació de vehicles per la carretera N-II al terme municipal de Malgrat de Mar. L'etapa d'avui de la cursa ciclista té sortida a Calella en direcció Sant Hilari Sacalm, passant per Maçanet i Santa Coloma de Farners, cap a Viladrau, i des d'allà baixarà cap a Seva, Collsacreu, Arenys de Munt i la Vallalta, per tornar cap a Calella. Com que el punt de sortida i arribada és a Calellla, la connexió amb la ciutat no es podrà fer per aquesta carretera mentre duri la cursa, segons ha informat la Policia Local.

La carretera N-II es podrà travessar pel pas subterrani del carrer de Zenòbia Camprubí amb el sector veïnal de Can Viader. La resta d'accessos a la carretera resten restringits durant la cursa ciclista. La ruta alternativa dins del municipi és l'avinguda de la Costa Brava que disposarà d'un reforç presencial d'agents de la Policia Local. 

Per altra part, el servei de bus urbà es veurà afectat des de les 12h i fins les 19h, ja que no podrà arribar fins a l'Hospital Sant Jaume de Calella. Les línies interurbanes, que tenen parades i pas per l'N-II, també estaran anul·lades bona part del dia. 

Per a qualsevol consulta o aclariment, cal adreçar-se a les dependències de la Policia Local, al carrer d'Alexander Fleming número 31, o bé trucant al telèfon 93 765 42 24. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits