malgratcomunicacio.cat

En directe


Dues noves àrees de recollida selectiva entren en servei a l'avinguda Els Pins demà

La Regidoria de Medi Ambient posa en funcionament demà dissabte dues noves àrees de contenidors d'escombraries a l'avinguda d'Els Pins. Aquesta actuació està emmarcada en l'ordenació dels contenidors que fa anys que l'Ajuntament porta a terme i que consisteix a retirar els contenidors de rebuig i crear àrees que incloguin totes les fraccions de la recollida.Publicat:
18-03-2016 / 11:41:48
Actualitzat:
18-03-2016 / 14:13:00

Una de les àrees de contenidors estarà situada a l'accés del pas subterrani que hi ha a davant de les pistes de petanca i una altra, a l'altura de l'avinguda dels Països Catalans. Cada àrea tindrà contenidors per recollir les 5 fraccions. Segons la Regidoria de Medi Ambient, aquestes ubicacions han estat consensuades amb la Policia Local i són les més adients perquè estan en façanes públiques, són espais on hi ha més amplada del carrer i són properes als accessos a la platja. 

Els informadors ambientals han començat avui a fer arribar la informació als veïns i veïnes de la zona. 

El regidor de Medi Ambient, Óliver Sánchez-Camacho, ha explicat que "aquestes millores responen a oferir un millor servei tant als habitatges com als establiments de l'avinguda dels Pins". "També es vol facilitar el reciclatge i obtenir més tones en la recollida de les diferents fraccions", ha afegit el regidor.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits