malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de la xerrada sobre xarxes socials

L'expert Josep Baijet aconsella als empresaris locals que siguin presents a les xarxes socials

18 empresaris locals han participat aquest dimecres en una jornada gratuïta sobre les xarxes socials i la web 2.0 al món empresarial. La Regidoria de Promoció Econòmica ha organitzat aquesta sessió formativa que ha tingut lloc al Centre Cultural


Publicat:
21-11-2013 / 12:29:16
Actualitzat:
21-11-2013 / 12:54:39

La jornada de treball, que s'adreçava a persones emprenedores i empresàries, així com personal directiu i treballadors, perseguia l'objectiu d'aproximar aquests col·lectius al que són les xarxes socials i la web 2.0, per què serveixen i com utilitzar-les. En aquest sentit, l'expert Josep Baijet ha destacat la necessitat que els negocis locals siguin presents a les xarxes socials per tal de difondre la seva activitat. Baijet els ha aconsellat, entre d'altres coses, que usin també aquestes eines per difondre activitats relacionades amb el seu entorn per tal d'apropar-se més als clients.

La sessió informativa ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona que ha subvencionat el 75% del cost. El 25% restant l'ha assumit l'Ajuntament de Malgrat de Mar.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits