malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de la desfilada de la primera edició de la Shopping Night.

La 2a Shopping Night es farà el 7 de maig i canviarà d'ubicació

La segona edició de la Shopping Night se celebrarà el proper 7 de maig i tindrà nous escenaris. Els Flaixos de Moda es faran a la plaça de l'Església i la passarel·la al parc de Can Campassol. D'aquesta manera, aquests nous espais podran acollir més públic.Publicat:
17-03-2016 / 13:20:31
Actualitzat:
17-03-2016 / 14:35:56

La regidora de Comerç i Turisme, Carme Ponsa (JuntsXMalgrat), ha avançat que la segona edició de la Shopping Night presentarà algunes novetats. Entre elles, el canvi d'ubicació. "Les desfilades de la primera edició de l'octubre es van fer al carrer de Ramon Turró, els flaixos, i a davant de la Torre de la Vídua de Can Sala, totes dues a peu de carrer, i no hi va haver gaire visibilitat. Hem canviat les ubicacions de les passarel·les amb la idea que puguin acollir molt més públic i a més, la visibilitat sigui molt més bona", ha apuntat la regidora. En aquest sentit, ha detallat que en el cas del parc de Can Campassol la passarel·la serà alçada i no a peu de carrer, tal i com ja s'havia fet fa anys.

Malgrat Turisme SL treballa des de fa setmanes en l'organització de la segona edició i ha avançat que 14 establiments participaran en els Flaixos de Moda que consisteixen en dues accions: exposició de models que fan de maniquins vivents als aparadors de les botigues durant 20 minuts aproximadament, i tot seguit els mateixos models, desfilen amb l'acompanyament de la música d'un DJ. L'ens també ha apuntat hi hauran 16 establiments més que participaran a la desfilada que es farà a Can Campassol. Es faran 12 passis de moda i hi desfilaran 8 models per botiga. Carme Ponsa ha explicat que enguany una altra de les novetats és que la participació s'ha obert a establiments que no són socis de l'Associació de Comerciants de Malgrat. 

Per altra part, Malgrat Turisme SL també ha avançat que la 2a Shopping Night tornarà a incloure l'Espai Gastronòmic, que es farà al carrer del Carme, i que comptarà amb l'actuació en directe del grup local Set de Cop. A la primera edició del passat mes d'octubre, els establiments de restauració es van col·locar a les Peixateries Velles. Enguany, la idea és que ho facin en línia al carrer del Carme, perquè hi hagi més espai per posar-hi taules i cadires.

La iniciativa del Shopping Night inclou la desfilada, els Flaixos de Moda i l'Espai Gastronòmic, i a més, les botigues resten obertes fins les 24 h i ofereixen descomptes i promocions als seus clients. 

 

El càsting, el 9 d'abril

Per altra part, Malgrat Turisme SL també enllesteix també l'organització del càsting per trobar els models que desfilaran el 7 de maig. La regidora de Comerç i Turisme ha apuntat que en pocs dies es faran públiques les bases amb els requisits per poder prendre part. 

La 1a Shopping Night, celebrada el 17 d'octubre va aplegar a centenars de persones durant la tarda i la nit. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits