malgratcomunicacio.cat

En directe


L'Ajuntament instal·la un circuit saludable per fer esport a l'aire lliure

La Regidoria de Salut Comunitària ha col·locat 10 màquines esportives per fer exercici a l’aire lliure. La iniciativa vol fomentar els hàbits saludables i obrir a tota la ciutadania la possibilitat de fer esport.Publicat:
17-03-2016 / 10:26:02
Actualitzat:
17-03-2016 / 10:32:38

S’han instal·lat dues màquines al Passeig de Mar, al costat de les que es van col·locar al gener de l'any passat just a davant de l'estació de trens. Dues màquines més s’han posat a la rotonda del barri de Can Viader, un parell a l’avinguda de la Costa Brava –a l’altura del parc Francesc Macià-, dues a l’avinguda de Joaquima de Vedruna i dues a l’avinguda dels Països Catalans. 

Les màquines són de diferent tipologia i permeten realitzar diversos tipus d’exercici: per desenvolupar i enfortir la musculatura de cames, braços, pectorals, abdominals, així com millorar la capacitat cardiopulmonar i cardiorespitaròria, entre altres. Les màquines s’han instal·lat fent un circuit circular pel poble amb la idea que les persones que vagin a córrer o a caminar, puguin completar la seva activitat física amb els exercicis a les màquines.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha invertit 10.343,08 euros en instal·lar aquest circuit de màquines per fer esport.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits