malgratcomunicacio.cat

En directe

Hospital Sant Jaume de Calella.

La Corporació de Salut demanarà a CatSalut que s'eliminin els barracons de pediatria i s'ampliï el CAP de Malgrat

Una desena d'alcaldes i regidors es van reunir ahir amb la direcció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva per tractar qüestions relacionades amb la gestió, el finançament i les necessitats de l'ens. A banda d'assumir el compromís d'acabar amb els barracons de pediatria del CAP de Malgrat, la Corporació també demanarà a la Generalitat que pensi en l'ampliació de l'Hospital Sant Jaume de Calella i en la construcció de dos quiròfans a l'Hospital Comarcal de Blanes.Publicat:
15-03-2016 / 12:11:40
Actualitzat:
15-03-2016 / 12:52:45

Un dels temes que es va posar damunt la taula en la reunió d'ahir va ser el dels barracons del CAP de Malgrat de Mar. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva demanarà a CatSalut que substitueixi els actuals barracons de pediatria per obra nova. L'alcalde Joan Mercader ha explicat que ell mateix va ser qui va preguntar sobre aquesta qüestió ja que les instal·lacions actuals tenen goteres.

Una altra de les qüestions que també preocupa als alcaldes i a la Corporació és l'ampliació de l'Hospital Sant Jaume de Calella. Mercader diu que aquest "és un projecte a llarg termini", però que l'hospital "necessita una renovació" i que se'n plantejarà l'ampliació.

En el transcurs de la trobada també es va parlar de les llistes d'espera per a pròtesis de genolls, que és d'entre 2 i 3 anys. Com a solució a aquest problema, Mercader comenta que la Corporació demanarà una ampliació de dos quiròfans a l'Hospital Comarcal de Blanes.

La reunió d'ahir va aplegar a l'Hospital Sant Jaume de Calella la direcció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i els alcaldes de Malgrat de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Santa Susanna, Lloret de Mar, Blanes, Sant Iscle de Vallalta, Canet de Mar, i regidors de Pineda de Mar i Tordera. La intenció és que aquestes trobades es repeteixin de manera periòdica.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits