malgratcomunicacio.cat

Xerrada sobre consum responsable, avui al Centre Cívic

La Regidoria de Medi Ambient organitza avui una xerrada sobre consum responsable dins el programa d'activitats de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. La xerrada anirà a càrrec de l'empresa Sistemas Medioambientales i tindrà lloc a les 15.30 h al Centre Cívic.


Publicat:
21-11-2013 / 09:13:39
Actualitzat:
21-11-2013 / 09:42:52

Els actes de la Setmana Europea de Prevenció de Residus es reprenen el cap de setmana amb la celebració del que la Unió Europea anomena "Clean Up Day", una operació de neteja de la zona forestal del barri de Can Viader el dissabte 23 de novembre a partir de les 10 h. El punt de trobada serà la rotonda del carrer de Sant Genís. El mateix dia a la tarda, a partir de les 16.30 h a la Plaça de Ca l'Arnau, es farà la ja tradicional Subhasta de bicicletes abandonades. 

Per altra part, la Regidoria de Medi Ambient té en marxa dos concursos a les xarxes socials. D'una banda, el 2on Concurs a Instagram, que es va posar en marxa l'any passat, amb la idea que els usuaris d'aquesta xarxa social publiquin fotografies d’elements de prevenció, reutilització, minimització i sensibilització amb l’etiqueta #prevenciomalgrat2013. Per una altra banda, el 1r Concurs d'idees a Twitter que consisteix en què els participants, a títol personal, facin arribar les seves idees en forma de piulades i expliquin alguna acció del seu dia a dia que contribueixi a prevenir, reutilitzar i minimitzar els residus, afegint l’etiqueta o hashtag #prevenciomalgrat2013 @ajmalgrat. Els interessats a participar en els dos concurs poden consultar les bases al web municipal. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits