malgratcomunicacio.cat

En directe


Alumnes de Ciències Ambientals de la UAB fan el treball de final de carrera sobre les Mines de Can Palomeres

Tres alumnes de 4t de Ciències Ambientals de la Universitat Autonòma de Barcelona fan el treball de recerca de final de carrera sobre l'Espai de les Mines de Can Palomeres. Han visitat l'Ajuntament i s'han reunit amb tècnics i el regidor de Medi Ambient, Óliver Sánchez-Camacho, per informar-se i documentar-se per fer el treball. També han visitat l'Espai de les Mines de Can Palomeres.Publicat:
14-03-2016 / 08:21:42
Actualitzat:
14-03-2016 / 08:28:08

Carles Pérez, Mercè Martínez i Edu Ayala són tres estudiants de Ciències Ambientals de la UAB que cursen 4t i preparen el treball de recerca de final de carrera. Han escollit l'Espai de les Mines de Can Palomeres per fer el treball i han visitat Malgrat de Mar per documentar-se. 

Han estat reunits amb el tècnic de GIS, Marc Oller, i el regidor de Medi Ambient, Óliver Sánchez-Camacho, els quals els han explicat els diversos projectes que l'Ajuntament porta a terme en relació a aquest espai. Els tres estudiants i el seu professor de Projectes, Carles Martínez, també han aprofitat la seva estada a Malgrat per visitar l'entorn de les Mines de Can Palomeres. 

L'Ajuntament de Malgrat de Mar i la Universitat Autònoma de Barcelona, a través del seu Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA), van signar al març de l'any passat un conveni de col·laboració amb el seus alumnes en els aspectes acadèmics, professionals, de recerca i transferència en matèria de sostenibilitat en sistemes urbans. Un dels compromisos d'aquest acord per part de l'Ajuntament és el de pactar amb la UAB temes per proposar als estudiants de Treball Final de Carrera de Ciències Ambientals sobre temes relacionats amb Malgrat de Mar. Els estudiants trien entre els temes proposats conjuntament pel consistori i la universitat. Carles Pérez, Mercè Martínez i Edu Ayala són els primers alumnes que treballaran un tema de Malgrat per al seu treball de final de carrera. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits