malgratcomunicacio.cat

En directe

Membres del nou executiu local de CDC

Convergčncia renova l'executiu local i aposta pels grups de treball oberts a tothom

El nou executiu local de CDC és més reduďt i compta amb noves incorporacions. Haurŕ d'encarar els treballs de preparació del Congrés i la refundació del partit.Publicat:
11-03-2016 / 08:10:19
Actualitzat:
11-03-2016 / 08:58:29

La presidenta local de CDC Carme Roura va fer balanç de gestió i va proposar el nou executiu en el transcurs de la darrera assemblea general de militants del partit a Malgrat de Mar, que va tenir lloc el 4 de març. Està liderat per ella mateixa i compta amb Jofre Serret, Eva Moreno, Salomé León, Josep Pérez Bassart, Lluís Andreu Espinós, David Goicoechea, i, com a membres nats, el president local de la JNC, Arnau Abella, i la portaveu del grup municipal a l'Ajuntament, Neus Serra.

Convergència diu que "el nou executiu pretén encarar els nous reptes del partit amb un equip que combina experiència, joventut i energies renovades". A l'hora de treballar, CDC proposa un mètode bastat en grups oberts a tothom. En aquest sentit, la primera sessió de treball, que s'inclou en la campanya Torn obert, tindrà lloc el dissabte 19 de març. Coordinada per David Goicoechea, la sessió servirà per tal que els ciutadans que ho desitgin puguin prendre part en el procés de creació de la nova Convergència.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Rŕdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crčdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crčdits