malgratcomunicacio.cat

18 empresaris locals participen en una jornada sobre xarxes socials i web 2.0

La Regidoria de Promoció Econòmica organitza aquesta tarda una sessió formativa sobre les xarxes socials i la web 2.0 al món empresarial. 18 empresaris locals prenen part en aquesta jornada de treball que pretén apropar-los a l'ús de les xarxes socials  , aplicades als seus negocis.


Publicat:
20-11-2013 / 16:26:06
Actualitzat:
20-11-2013 / 15:32:58

La sessió informativa va a càrrec de l'expert Josep Baijet Vidal i s'imparteix de 15 h a 19 h al Centre Cultural. La jornada de treball és gratuïta i està adreçada a persones emprenedores i empresàries, així com a personal directiu i treballadors. L'objectiu d'aquesta formació és aproximar-se al que són les xarxes socials i la web 2.0 , per què serveixen i com utilitzar-les. 

Els continguts del curs seran els següents: què són les xarxes socials?; principis que han fet créixer les xarxes socials; tipus segons la utilitat, una visió de Facebook, Twitter, Linkedin, Xing; Pautes per usar les xarxes socials, el que cal saber; què puc fer en una xarxa social des d’un punt de vista empresarial; les xarxes socials privades: un exemple, Ning; el marc legal; xarxes socials verticals, exemples, i el concepte de serveis a internet (Saas i Cloud Computing). 

La Diputació de Barcelona subvenciona el 75% d'aquesta formació i l'Ajuntament de Malgrat de Mar, la resta.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits