malgratcomunicacio.cat

En directe

Partit d'hoquei Special Olympics

El Grup Cooperatiu TEB s’imposa a El Vilar en els Special Olympics

El Campionat de Tennis es va suspendre per la pluja caiguda la nit de dissabte. Des de la Regidoria d'Esports fan una valoració molt positiva de l'esdeveniment.Publicat:
29-02-2016 / 11:39:11
Actualitzat:
29-02-2016 / 14:03:04

El Grup Cooperatiu TEB s’ha imposat per 6 a 5 a El Vilar en el partit d’hoquei patins del 22è Campionat de Catalunya d'hoquei dels Specials Olympics que ha tingut lloc al Pavelló de l’Avinguda Tarragona de Malgrat aquest diumenge.

El regidor d’Esports, Miquel Àngel Ruiz, ha fet una valoració molt positiva de l’esdeveniment. “Hi ha hagut una gran afluència de públic i espero que  podem continuar col·laborant en un futur”, ha dit el regidor. Ruiz també s’ha referit a l’anul·lació pel mal temps de l’11è Campionat de Tennis que s’havia d’haver celebrat aquest diumenge a les pistes del Club Tennis Malgrat. “Tot i que al final vam tenir un temps acceptable, igualment no s’hauria pogut disputar el torneig perquè la nit de dissabte va ploure molt i les pistes estaven molt malmeses”, ha explicat el regidor d’esports.


 

L’hoquei interior i el tennis són dues de les disciplines que Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual) promouen durant tot l’any a través de competicions i trofeus regulars. L’esport és entès com una eina d’inclusió social i de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits