malgratcomunicacio.cat

En directe

Cartell de Malgrat Outlet

Malgrat celebra aquest divendres el primer Outlet de moda i complements

Una trentena de botigues de moda i complements participaran aquest proper divendres al 1r Outlet de Malgrat de Mar. El pavelló municipal de l'avinguda Tarragona acollirà aquesta fira d'articles rebaixats de fora de temporada des de les 15 h i fins les 23 h.Publicat:
23-02-2016 / 13:27:18
Actualitzat:
23-02-2016 / 13:38:47

Una trentena de botigues de moda i complements participaran aquest proper divendres al 1r Outlet de Malgrat de Mar. El pavelló municipal de l'avinguda Tarragona acollirà aquesta fira d'articles rebaixats de fora de temporada des de les 15 h i fins les 23 h. La iniciativa també d'una vintena de bars i restaurants que oferiran menús especials i descomptes en els seus locals.

El 1r Outlet de Malgrat està organitzat per Malgrat Turisme SL amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants de Malgrat. La regidora de Comerç i Turisme, Carme Ponsa, ha explicat que des de Malgrat Turisme SL ha sorgit la idea d'organitzar l'Outlet de moda i complements per promocionar el comerç local, així com també l'oferta gastronòmica. 


 

El pavelló municipal obrirà les portes a les 15 h i restaran obertes fins les 23 h. Segons Malgrat Turisme SL, la primera edició de l'Outlet oferirà ofertes de roba d'home, dona i infants, així com de sabates, bosses, i altres complements. Les compres s'hauran de pagar amb diners en efectiu. Per altra part,  dins del pavelló, es lliuraran fulletons informatius amb l'oferta d'una vintena d'establiments gastronòmics que s'afegeixen a aquesta iniciativa de promoció, oferint als seus clients menús i ofertes en els seus establiments durant el divendres. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits