malgratcomunicacio.cat

En directe

Els escolars han començat a visitar l'exposició de Malgrat Acull

'Malgrat Acull' porta al poble una exposició de fotografies de ‘Pallassos sense fronteres’

L’objectiu és sensibilitzar els escolars vers la figura dels refugiats. Durant el cap de setmana l’exposició estarà oberta a tothom.Publicat:
23-02-2016 / 12:30:00
Actualitzat:
23-02-2016 / 12:47:12

La plataforma Malgrat Acull ha engegat una col·laboració amb l’ONG Pallassos Sense Fronteres amb l’obertura d’una exposició de fotografies a la capella de l’Antic Hospital. Es tracta d’una mostra adreçada als alumnes de les diferents escoles de Malgrat en la que es poden veure fotografies de  diferents campanyes que Pallassos Sense Fronteres ha realitzat arreu del món. Sota el lema “La revolució del riure”, l’exposició pretén “sensibilitzar els alumnes vers la figura de les persones refugiades per tal que puguin copsar la seva realitat, les causes que els porten a deixar el seu país i tot el què comporta”, segons expliquen des de Malgrat Acull en un comunicat.

La mostra estarà instal·lada a la capella de l’Antic Hospital fins el diumenge 28 de febrer, tot i que entre setmana les visites estan restringides als escolars, que estaran acompanyats per la pallassa i membre de Pallassos Sense Fronteres, Victoria Alcaraz. Durant el cap de setmana l’exposició estarà oberta a tots els públics (de 10 a 13h i de 17 a 20h) i la setmana següent hi ha prevista una xerrada amb Alcaraz adreçada als alumnes de 3er d’ESO on s’explicarà de forma més detallada els projectes que porta a terme l’ONG-

De forma paral·lela a l’exposició Malgrat Acull també engega una campanya per recollir diners per col.laborar amb Pallassos Sense Fronteres. La campanya consisteix en la compra d’un nas de pallasso que a un preu de 2 euros i que els nens i nenes de les escoles poden adquirir de manera voluntària.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits