malgratcomunicacio.cat

En directe

Hospital de Calella

Els alcaldes de Malgrat, Palafolls, Pineda i Blanes demanen una reunió urgent amb el Conseller de Salut

Els quatre alcaldes s'han reunit aquest dimarts a Pineda de Mar i han mostrat la seva "preocupació" per la situació dels dels hospitals de Calella i Blanes i dels ambulatoris de les quatre poblacions. A principis de gener la secció sindical de CC.OO. de l'hospital de Calella va denunciar un col·lapse del servei d'urgències.Publicat:
17-02-2016 / 18:07:15
Actualitzat:
18-02-2016 / 13:02:14

Els alcaldes de Malgrat de Mar, Palafolls, Pineda de Mar i Blanes s'han reunit aquest dimarts a Pineda de Mar i han signat una carta conjunta per demanar una reunió d'urgència amb el Conseller de Salut, Antoni Comín. Els quatre alcaldes - Joan Mercader, Valentí Agustí, Xavier Amor i Miquel Lupiañez- han expressat la seva "preocupació" per la situació dels hospitals de Calella i Blanes i dels ambulatoris de les quatre poblacions, que estan gestionats per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, a excepció dels CAPS de Pineda i Blanes.


 

En un comunicat emés per l'Ajuntament de Pineda, els alcaldes expliquen que la reunió ha servit per "posar en comú la situació que viuen els ambulatoris dels quatre municipis i també les problemàtiques que pateixen els hospitals comarcals de Calella i de Blanes". L'alcalde de Malgrat de Mar ha explicat que "l'objectiu de la reunió amb el Conseller es traslladar-li la preocupació comuna de les quatre poblacions en l'àmbit de la sanitat i la situació i condicions dels ambulatoris així com dels hospitals de Calella i Blanes".

A principis de gener la secció sindical de Comissions Obreres (CC.OO.) de l'hospital de Calella va denunciar un col·lapse del servei d'urgències.

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits