malgratcomunicacio.cat

En directe


Convergència lamenta que no hi hagi hagut entesa entre l’Ajuntament i l’Associació de Barraques

El regidor Jofre Serret ha demanat al regidor de Cultura que es revisin les bases que regulen la participació de les entitats a les barraques per tal que es permeti la participació d’entitats de caire polític.Publicat:
16-02-2016 / 08:58:20
Actualitzat:
16-02-2016 / 09:07:09

El grup municipal de Convergència i Unió (CiU) a l’Ajuntament de Malgrat de Mar lamenta que no hagi hagut una entesa entre l’Associació de Barraques i l’equip de govern per a la celebració de les barraques d’aquest 2016 ja que “entenem que des de l’Ajuntament s’ha de sumar a totes les entitats que participen en un acte que és multitudinari, que és evident que funciona i que porta molta gent de fora de Malgrat”. Ho ha explicat el regidor convergent Jofre Serret després de reunir-se amb el regidor de cultura, Albert Cuní, trobada en la que aquest li ha traslladat que el consistori ha decidit liderar en solitari l’organització d’aquesta activitat inclosa dins el programa d’actes de la festa major de Sant Roc.


 

Jofre Serret també ha explicat que ha demanat al regidor de cultura que es revisin les bases que regulen la participació de les entitats a les barraques per tal que permetin la participació de col·lectius vinculats a partits polítics, com les Joventuts de Convergència, del PSC o d’ERC. “Creiem que aquestes entitats poden pressionar des de dins de l’Ajuntament perquè aquest acte funcioni i no deixen d’estar formades per joves del nostre poble”. Fa uns anys sí que es permetia la participació d’aquest tipus d’entitats a les barraques.


 

Serret ha apuntat que des del seu partit sempre han sigut “crítics amb el fet que una sola entitat fos l’encarregada de gestionar aquest acte. Creiem que si la subvenció era tan elevada el cartell d’actuacions s’hauria d’escollir per part dels joves en un procés participatiu”, ha dit el regidor de CDC.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits