malgratcomunicacio.cat

En directe

Desfilada de les Vídues Ploroses fins a La Barretina

El Ball de Vídues tanca les activitats del carnestoltes 2016

Enguany el Carnestoltes ha estat dedicat als miners de Can Palomeres. Una de les novetats de l'edició d'aquest any ha estat la rua de les escoles, en la que han participat més de 2.200 nens i nenes. També s'ha recuperat el Ball de Vídues, que feia uns anys que s'havia deixat de celebrar.Publicat:
11-02-2016 / 11:00:47
Actualitzat:
11-02-2016 / 11:01:43

Malgrat de Mar ha tancat el carnestoltes d’aquest 2016 aquest dimecres amb l’enterrament de la sardina, el comiat del rei carnestoltes i el Ball de Vídues a la Barretina, que s’ha recuperat aquest any després d'uns anys sense celebrar-se.

El regidor de Cultura, Albert Cuní, ha fet una valoració molt positiva i ha dit que "ha estat fruit d'un treball de dinamització prèvia d'escoles, entitats, comerços i altres actors i això s'ha vist reflectit en la col·laboració de la gent al carrer". "Demostrem molt bona salut a nivell social i d'entitats", ha afegit el regidor.
 
Cuní també ha explicat que des de la regidoria de Cultura ara escoltaran l’opinió dels ciutadans sobre les activitats "per començar la dinamització de cara a l'any vinent i veure el que ha funcionat i el que s'ha de millorar".
 
Enguany la temàtica del carnaval a Malgrat ha estat els Miners de Can Palomeres. Més de 2.200 nens i nenes de les escoles de Malgrat van sortir al carrer dijous gras disfressats de miner, segons dades de la Policia Local. Divendres va tenir lloc la rua de carrosses i comparsses i el pregó del rei carnestoltes. A la rua hi van participar 7 carrosses i comparses, el que va mobilitzar unes 275 persones a més del públic que va omplir el carrer del Carme, el carrer de Mar i la plaça de l’església. També hi hagut activitats infantils per carnaval, com l’espectacle La màquina del temps o la rua infantil, en la que van participar unes 200 persones.

Aquest dimecres per la nit s’ha tornat a recuperar la desfilada de vídues ploroses des de Can Campassol fins a la Barretina, on s’ha fet el Ball per acomiadar el rei Carnestoltes fins l’any vinent. Hi han assistit una cinquantena de persones.

Encara aquest divendres es farà el Ball de Vídues a la Verneda, al Centre Cívic.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits