malgratcomunicacio.cat

En directe


L'Ajuntament contracta 4 persones a través del projecte "treball als barris"

Es tracta d'un projecte cofinançat pel Fons Social Europeu que permet contractar persones en situació d'atur i que no cobren prestació. Els quatre treballadors resideixen al barri del Castell - La Verneda i es van incorporar divendres.Publicat:
08-02-2016 / 08:50:28
Actualitzat:
08-02-2016 / 12:10:26

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha contractat quatre persones a través de projecte "treball als barris", que permeten donar feina a persones que estan a l'atur i no cobren prestació. La contractació s'ha fet a través del Servei d'Ocupació de Catalunya a través d'un programa que està cofinançat pel Fons Social Europeu.

El consistori ha contractat un oficial i dos peons de pintor del barri del Castell per a la realització d'una obra o servei programat en el marc del projecte integral del barri. L'Ajuntament també ha contractat un treballador social per a l'atenció a col.lectius en risc d'exclusió social. Els quatre treballadors faran una jornada laboral del 66,6% i els contractes tenen una durada de sis mesos.

L'objectiu del programa "és generar ocupació i estimular el desenvolupament d'un entorn socioeconòmic que millori la qualitat de vida de les persones que resideixen al barri del Castell - La Verneda", segons ha explicat la regidora de Promoció Econòmica, Raquel Martín.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits