malgratcomunicacio.cat

En directe

Una de les comparses al carrer del Carme

Els carrers del centre de Malgrat s'omplen per rebre el rei carnestoltes

El gegant Nicolau, el rei carnestoltes d'enguany, ha estat rebut pels malgratencs i malgratenques a la plaça de l'església, on ha coincidit amb la rua de carrosses i comparses i els miners del Picot i del Mall. La festa ha finalitzat al pavelló Germans Margall.Publicat:
06-02-2016 / 20:51:54
Actualitzat:
08-02-2016 / 12:23:22

Els carrers del centre de Malgrat de Mar s'han omplert aquest divendres al vespre per rebre el rei carnestoltes d'enguany, el gegant Nicolau. La plaça de l'església ha estat el punt de trobada del rei carnestoltes, dels miners del Picot i el Mall (en homenatge als miners de Can Palomeres) i la rua de comparses i carrosses.

El regidor de Cultura, Albert Cuní, ha explicat que "es vol fer servir el carnaval per donar més valor al patrimoni històric i cultural del poble a l'hora que augmenta el valor de l'activitat", en referència a la temàtica d'enguany, els miners de Can Palomeres. Cuní ha afegit que "la rua infantil també ha donat molt més color, vida i ritme al poble".

El carnaval d'enguany a Malgrat va començar Dijous Gras amb la 1a Rua de les Escoles, en la que han participat 2.250 nens i nenes de les escoles de primària i les llars d'infants del poble disfressats de miner, segons dades de la Policia Local. Dijous a la tarda, el rei carnestoltes també va recòrrer els carrers de Malgrat.
 

2250 nens,pares,voluntaris i públic de totes les escoles omplen els carrers del centre.
Han gaudit d'un merescut dia sense cotxes!!!

— PoliciaMalgrat (@PoliciaMalgrat) febrero 4, 2016


La festa ha acabat al pavelló Germans Margall, amb el pregó del rei carnestoltes i una sessió musical a càrrec de DJ Reyes. Aquest dissabte ha tingut lloc una rua infantil i l'espectacle "La màquina del temps".

Els actes centrals del carnaval 2016 a Malgrat de Mar han estat enregistrats per l'equip de Malgrat Visió, el nou servei audiovisual de Malgrat Comunicació. El vídeo estarà disponible aquest dimarts a través del canal de Vimeo de Malgrat Visió.

Àlbum de fotografies de la festa de carnaval de divendres

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits