malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat promociona la seva destinació turística a una fira de Brussel·les

L'empresa pública Malgrat Turisme serà present fins dilluns a la fira "Salon des Vacances", la fira del sector turístic més important de Bèlgica.Publicat:
03-02-2016 / 18:01:09
Actualitzat:
03-02-2016 / 18:08:58

L'empresa pública Malgrat Turisme promociona la destinació turística de Malgrat de Mar fins dilluns vinent a la fira "Salon des Vacances", una fira de turisme que se celebra a Brussel·les i que està dirigida al públic final. Aquesta fira és considerada la més rellevant del sector turístic belga.

Malgrat tindrà presència en aquesta fira per segon any consecutiu amb un mostrador propi dins l'estand de Turespaña. L'objectiu és donar a conèixer la seva oferta de turisme familiar, la de càmpings, la de les rutes de natura i urbana, entre altres productes que poden ser atractius per al mercat belga. 

El Salon des Vacances té una assistència mitjana d'unes 100.000 persones per edició. Aquesta fira destaca perquè està adreçada al consumidor, i per tant, és una oportunitat de vendre la destinació turística directament als belgues en el moment de planificar les seves vacances d'enguany.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits