malgratcomunicacio.cat

En directe

Captura de pantalla del portal de transparčncia

L'Ajuntament posa en marxa el portal de transparčncia

Es tracta d'un espai web on es pot consultar tota la informació que les administracions locals han de publicar segons la Llei de Transparčncia.Publicat:
03-02-2016 / 17:34:16
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L'ajuntament de Malgrat de Mar ha posat en marxa el portal de transparència, un espai web on la ciutadania pot consultar tota la informació relativa al consistori que marca la llei 19/2014 de transparència, accés a la informació i bon govern.

En aquest nou portal es pot trobar informació relativa a diferents àmbits de l’Ajuntament, com ara, informació contractual i econòmica, informació referent als càrrecs electes o a la plantilla de l'Ajuntament, o bé a projectes i normatives. A més, de les dades que ja apareixen es treballa per anar progressivament afegint més informació. Per altra part, el portal de transparència municipal aglutina diferents indicadors per tal de que els veïns puguin consultar informació específica de diferents àmbits. Els indicadors estan dividits en cincs blocs temàtics: Informació institucional i organitzativa; Gestió econòmica; Acció de govern i normativa; Contractes, convenis i subvencions i Catàlegs de serveis i tràmits.

Segons l'alcalde, i responsable de la Regidoria de Participació Ciutadana i Transparència, Joan Mercader, "des de l'Ajuntament de Malgrat s'està fent una gran feina de manera constant per part dels tècnics amb la voluntat de complir amb l'objectiu de ser un ajuntament 100% transparent".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Rŕdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crčdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crčdits