malgratcomunicacio.cat

En directe

Sala de plens de l'Ajuntament de Malgrat de Mar

L'equip de govern porta al Ple l'aprovació inicial del reglament orgànic municipal

Aquest dijous té lloc la sessió plenària del mes de febrer en la que la CUP, ERC i CiU presenten una moció sobre habitatge i una altra en contra del Pla Hidrològic.Publicat:
02-02-2016 / 11:54:53
Actualitzat:
02-02-2016 / 12:13:19

L'Ajuntament de Malgrat de Mar celebra aquest dijous el Ple municipal ordinari del mes de febrer. Entre els punts de l'ordre del dia destaca l'aprovació inicial del reglament orgànic municipal (ROM) que proposa l'equip de govern (PSC + JxM) i que, entre altres aspectes, ha de regular la durada de les intervencions dels regidors i regidores en les sessions plenàries.

En la sessió d'aquest dijous també es resoldran les al·legacions presentades contra la nova ordenança que regula la utilització dels espais d'ús públic -la CUP va anunciar que en presentaria- alhora que s'aprovarà la normativa. El Ple també aprovarà de manera inicial la relació actualitzada de béns i drets afectats per l'execució de les obres d'urbanització de l'Avinguda Barcelona.

Per altra part, els grups municipals d'ERC, CiU i CUP presenten dues mocions conjuntes: una de suport a les mobilitzacions i accions contra el Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre i una altra sobre mesures concretes en matèria d’habitatge que es troben en la llei 18/2007 del dret a l’habitatge.

El Ple començarà a les set del vespre i es podrà seguir en directe per Ona Malgrat (107.4 F.M.) i per internet.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits