malgratcomunicacio.cat

En directe


L'Ajuntament posa en marxa un newsletter a partir d'aquest dijous

A través d'una subscripció gratuïta des del web municipal, la ciutadania pot rebre al seu correu electrònic notícies, actes d'agenda i anuncis oficials.Publicat:
02-02-2016 / 08:29:20
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L'Ajuntament de Malgrat de Mar posa en marxa un newsletter a partir d'aquest dijous. Es tracta d'un nou canal d'informació que permetrà a la ciutadania rebre al seu correu electrònic informació del municipi, actes de l'agenda i anuncis oficials de manera gratuïta. El butlletí electrònic tindrà una periodicitat setmana i s'enviarà els dijous. Per donar-se d'alta és necessari registrar-se des d'aquest enllaç.

L'alcalde, i responsable de la Regidoria de Comunicació, Joan Mercader, ha explicat que una de les apostes d'aquest mandat és "millorar la comunicació amb la ciutadania". "I amb aquest instrument, tenim l'objectiu de facilitar, de manera ràpida i àgil, la informació tant d'actualitat municipal com de l'agenda d'actes a totes aquelles persones que hi estiguin interessades aprofitant les noves tecnologies i de manera gratuïta", ha afegit.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits