malgratcomunicacio.cat

En directe

Aparcament de l'Avinguda Montserrat. Foto: premsa

La Fira d'atraccions de Sant Roc es traslladarà enguany al pàrquing de l'avinguda Montserrat

En els darrers anys s'ha estat instal·lant a l'Avinguda Costa Brava. L'aparcament s'arranjarà a partir del mes d'abril i permetrà acollir altres esdeveniments.



Publicat:
29-01-2016 / 19:05:02
Actualitzat:
29-01-2016 / 19:34:06

La fira d'atraccions de la festa major de Sant Roc s'ubicarà enguany a l'aparcament de l'avinguda Montserrat -entre Roger de Flor, Balmes i Joan Maragall- en lloc de l'Avinguda Costa Brava, on s'ha ubicat en els darrers anys. L'Ajuntament portarà a terme l'arranjament del pàrquing, que s'asfaltarà i s'hi instal·larà enllumenat i aigua potable. La idea és endreçar i ordenar l'aparcament i alhora dotar-lo dels serveis necessaris per poder ubicar-hi diferents esdeveniments socials i culturals del poble.

El regidor d'Obra Pública i Serveis, Óliver Sánchez-Camacho, ha explicat que el motiu per  traslladar la fira és intentar donar un nou impuls a la fira d'atraccions d'estiu. "La idea és que puguin venir més atraccions i de més modernes. A més, aquesta ubicació és propera a la zona turística, amb la qual cosa pot haver-hi més afluència de públic", ha afegit el regidor. 

L'Ajuntament iniciarà durant el mes d'abril les obres per arranjar aquest terreny de l'aparcament. En aquest sentit, Óliver Sánchez-Camacho ha explicat que la voluntat és que l'ús principal d'aquest espai sigui el d'aparcament. Les tasques d'arranjament inclouran l'asfaltat i la pintura viària, així com la instal·lació dels serveis d'enllumenat i aigua potable. L'aparcament tindrà cabuda ordenada per a 340 cotxes, 8 places per a vehicles per persones amb mobilitat reduïda, 24 motocicletes i 24 bicicletes. El cost de licitació d'aquests treballs és de 199.958,45 euros i es preveu que les obres estiguin enllestides en uns dos mesos aproximadament. 

Per la seva part, l'alcalde Joan Mercader ha apuntat que a més d'ubicar-hi la fira d'atraccions de Sant Roc s'estudia la possibilitat que l'aparcament, un cop arranjat, pugui acollir la celebració d'altres esdeveniments socials i culturals.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits