malgratcomunicacio.cat

En directe


El Ple aprova ajuts per al foment de l'activitat econòmica i del lloguer social

Les línies de subvencions han estat aprovades en el Ple ordinari del mes de gener.Publicat:
27-01-2016 / 10:56:29
Actualitzat:
27-01-2016 / 11:10:06

El Ple ordinari del mes de gener de l'Ajuntament ha aprovat una subvenció per al foment de l'activitat econòmica per a aquest 2016, adreçada a fomentar les iniciatives econòmiques, l'autoocupació i l'ocupació de persones en situació d'atur. També ha donat llum verd a dues subvencions més per fomentar el lloguer social.

L'Ajuntament ha obert dues línies de subvencions per fomentar iniciatives econòmiques, l'autoocupació i l'ocupació de persones a l'atur, que visquin a Malgrat. La primera, la de consolidació de l'emprenedoria, està adreçada a persones empadronades a Malgrat, que hagin iniciat entre l'octubre de 2015 i el setembre de 2016, la seva activitat econòmica al municipi, que tinguin domicili fiscal i centre de treball a Malgrat de Mar. L'import total màxim d'aquesta línia serà de 700 euros per activitats empresarials. 

La segona línia, la de la generació d'ocupació, està adreçada a persones que la seva activitat econòmica tingui el centre de treball ubicat a Malgrat de Mar, que aquesta activitat sigui anterior a 9 mesos abans de la data de sol·licitud de la subvenció i que contractin durant 6 mesos o més, a persones en situació d'atur del municipi. L'import total màxim d'aquesta línia de subvenció serà de 1.000 euros per contracte, amb un màxim de dos contractes per activitat econòmica. 

Per altra part, l'Ajuntament també ha aprovat dues subvencions per fomentar el lloguer social. D'una banda, una línia d'ajuts als propietaris d'habitatges adscrits a la borsa de lloguer social de Malgrat de Mar i una altra línia de subvenció, adreçada als propietaris d'habitatges que els incorporin a la borsa de lloguer social de Malgrat durant aquest any.

Informació relacionada

Subvencions per al foment de l'activitat econòmica per l'exercici 2016

Subvencions per als propietaris d'habitatges adscrits a la borsa de lloguer social de Malgrat de Mar 

Subvencions per als propietaris d'habitatges que els incorporin a la borsa de lloguer social de Malgrat durant el 2016

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits